Att baka glutenfritt kan vara en utmaning, men det behöver inte vara så krångligt. Med denna sida delar jag med mig av mina erfarenheter och jag kommer att lägga in nya recept löpande. Det går att baka det mesta glutenfritt om man har rätt verktyg, bra råvaror och en massa kärlek! Lycka till!
lördag 20 augusti 2011
Tekaka med ren havregryn
Detta är ett bröd som jag bakar varje vecka till min dotter. Det är hennes favorit just nu. Receptet på tekakor finns redan . Det är bara att tillsätta 1 dl ren havregryn tillsammans med de andra ingredienserna.
Etiketter:
Bröd
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jag vill gärna prova detta recept men kan inte hitta några recept... Kan du hjälpa mig?
SvaraRaderaMvh
Pia Hybholt
Nu har jag hittat det :-))))
SvaraRaderaMvh
Pia Hybholt
Hej!
SvaraRaderaMin dotter har fått gluten och hon är 16 år. Behöver verkligen lite goda recept eftersom hon inte tycker om det färdiga.
Hur hittar man receptet? Tacksam för svar.
Mvh
Susanna