Att baka glutenfritt kan vara en utmaning, men det behöver inte vara så krångligt. Med denna sida delar jag med mig av mina erfarenheter och jag kommer att lägga in nya recept löpande. Det går att baka det mesta glutenfritt om man har rätt verktyg, bra råvaror och en massa kärlek!
Lycka till!
tisdag 10 april 2012
Limpa
En limpa med linfrön och mycket smak av brödkryddor, sirap och honung. Jättegott och en härlig knaprig skorpa. Bovetetekakor är det som ligger bredvid också mycket goda.
vikka ljuvliga bröd du bakar!! jag bakar oxå eget glutenfritt, o det blir väl helt okej, bättre än butikens, men jag undrar hur du får dom att stiga så. Dina bröd ser ju nästan ut som bröd bakta på vanligt mjöl! Hittar inte receptet på morotslimpan nånstans? Kram
vikka ljuvliga bröd du bakar!! jag bakar oxå eget glutenfritt, o det blir väl helt okej, bättre än butikens, men jag undrar hur du får dom att stiga så. Dina bröd ser ju nästan ut som bröd bakta på vanligt mjöl! Hittar inte receptet på morotslimpan nånstans?
SvaraRaderaKram