torsdag 23 maj 2013

Tillbehör till grillat

 Vitlöksrostad palsernacka med broccoli och blodgrape i en örtolja
 Kassler och päronsallad med fetaost och rödlök
 Ugnsrostade blå morötter på mechesalladbädd med mozzarellaost toppad med flingsalt och rostade solroskärnor
 Rårivna blå, gula, vita och oranga morötter
 Skivad tomat och rödlök i olja/vinäger salt och grovmalen peppar basilikablad
 Rättika i olja/ äppelcidervinäger salt och grovmalen peppar
 
En mycket god kål att använda till vad som helst, te x soppa, i en wok, i sallad.
 Spetskål
Soppa gjord på spetskål.
 
Fräs srimlad spetskål i smör och vegetariskbuljong. Tillsätt grädde och mjölk 3%. Låt småkoka ca 10 min.
Red av  med maizenamjöl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar