Att baka glutenfritt kan vara en utmaning, men det behöver inte vara så krångligt. Med denna sida delar jag med mig av mina erfarenheter och jag kommer att lägga in nya recept löpande. Det går att baka det mesta glutenfritt om man har rätt verktyg, bra råvaror och en massa kärlek! Lycka till!
måndag 18 juli 2011
Cake Pops
Detta gör succè på barnkalas, dop eller släktträff. Det sägs att detta är nästa trend efter cupcakes.Detta bygger på att man har en sockerkaka eller muffins som man smular sönder och blandar med philadelphiaost. Man blandar detta till en smet och sedan formar man bollar. Enkla att göra, men det tog lite tid i frysen. De måste vara helt frysta när man ska doppa dem i chokladen. Det finns att köpa särskilda formar och pinnar till dessa cake pops men vi använde vanliga grillpinnar och rullade dem som bollar. Jag formade runda bollar av smeten och placerade dem på en plåt med bakplåtspapper, tryckte i en grillpinne och sedan in i frysen. Minst ett par timmar.Jag gjorde hål med pinnen i en kartong där man ställer dem i sedan man doppat dem i chokladen. Dekorera dem som du vill, men man får vara snabb. Man kan även färga chokladen med karamellfärg. En sak till dom var SUPERGODA.Barnen älskade dessa. Lycka till!
Etiketter:
Fikabröd
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
hur mycket ska man ha av allt
SvaraRadera