Att baka glutenfritt kan vara en utmaning, men det behöver inte vara så krångligt. Med denna sida delar jag med mig av mina erfarenheter och jag kommer att lägga in nya recept löpande. Det går att baka det mesta glutenfritt om man har rätt verktyg, bra råvaror och en massa kärlek! Lycka till!
tisdag 22 november 2011
Saffranspannkaka med sylt och grädde
Det här är bland det godaste som finns tycker vi.Risgrynsgröt med saffran.
1 paket saffran
1½ dl grädde
1 L risgrynsgröt
3 ägg
2 msk socker
½ -1 dl sötmandel ( kan uteslutas)
Rör ut saffran i grädden.
Blanda de övriga ingredienserna tillsammans med grädde/saffran.
Häll smeten i en form.
Grädda i ugnen 225 grader ca 20- 25 min.
Servera ljummen med sylt och grädde.
Etiketter:
Fikabröd
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar