Att baka glutenfritt kan vara en utmaning, men det behöver inte vara så krångligt. Med denna sida delar jag med mig av mina erfarenheter och jag kommer att lägga in nya recept löpande. Det går att baka det mesta glutenfritt om man har rätt verktyg, bra råvaror och en massa kärlek! Lycka till!
måndag 11 juni 2012
Chokladcupcakes
Chokladcupcakes. Den översta har en ljusbrun frosting med smak av vanilj, den andra har en frosting med nutella. I grundreceptet har jag tagit bort citronskal, lavendelsockret det ska vara 1,5 dl socker och 1 dl kakao.
Garnerat med chokladlöv och jordgubbe.
Etiketter:
Fikabröd
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
det ser underbart ut! skall prova att baka dem i eftermiddag. Du har en fantastisk sida så fortsätt att förgyla vår tillvaro med den! Det betyder mycket att hita bra recept för vår lilla glutenintolleranta snutta så att hon får gott bröd :-)
SvaraRadera