Att baka glutenfritt kan vara en utmaning, men det behöver inte vara så krångligt. Med denna sida delar jag med mig av mina erfarenheter och jag kommer att lägga in nya recept löpande. Det går att baka det mesta glutenfritt om man har rätt verktyg, bra råvaror och en massa kärlek! Lycka till!
onsdag 31 oktober 2012
Lingonchutney
2 dl lingon
1 hackad röd lök
½ msk smör
3 msk sirap
3 msk balsamvinäger
½ hackad färsk chili
svartpeppar
Koka alla ingredienser på svag värme i en kastrull.
Låt puttra ca 20 min eller tills massan tjocknat.
Gör ett skedprov. Doppa skeden och dra över med fingret på baksidan av skeden.
Om det inte flyter ihop är det klart.
Häll upp i varma rena burkar.
Låt stå sval.
Passar till kötträtter och dessertostar.
Etiketter:
Mat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar