Att baka glutenfritt kan vara en utmaning, men det behöver inte vara så krångligt. Med denna sida delar jag med mig av mina erfarenheter och jag kommer att lägga in nya recept löpande. Det går att baka det mesta glutenfritt om man har rätt verktyg, bra råvaror och en massa kärlek! Lycka till!
onsdag 26 juni 2013
Vaniljpannacotta med marinerade bär
Det här är världens enklaste dessert att göra. Följ ett recept på vaniljpannacotta . Koka en sockerlag och tillsätt saft från frysta jordgubbar, dra av från spisplattan och tillsätt stjärnanis och grovt hackad basilika låt svalna över natten. Häll av sockerlagen ( men spara den) garnera upp pannacottan med bären. Supergott !!!
Sockerlagen kan man använda i bål eller i drinkar :)
Jag har använt mig av färska bär men det går bra med frysta också.
Etiketter:
Mat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar