lördag 17 oktober 2015

Fyllda muffins

 Supergoda

Fyllda muffins    ca 18 små

130 g smör
2 dl socker
0,5 dl ljus muscovadosocker
3 st ägg
2 tsk vaniljsocker av bra kvalitet
1,5 tsk bakpulver
1 krm salt
5 dl glutenfritt mjölmix
1 dl mjölk 3 %


Fyllning:
60 g smör
2,5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker av bra kvalitet
100 g philadelphiaost


Gör så här:
Vispa rumsvarmt smör med socker
Tillsätt ett ägg i taget
Tillsätt mjölk
Blanda de torra ingredienserna och rör ner det i smeten
Fördela smeten i muffinsformar
Grädda i 200 grader ca 18- 20 minuter beroende på ugn
Låt svalna innan fyllningen

Fyllning:
Rör rumsvarmt smör med elvisp tillsammans med florsocker och vaniljsocker
Tillsätt philadelphiaosten och rör ihop
Fyll en spritspåse med en städer och tryck ner fyllningen i muffinsen
Dekorera med vad man vill. Jag har florsocker och ätbart glitter som är orange


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar