Att baka glutenfritt kan vara en utmaning, men det behöver inte vara så krångligt. Med denna sida delar jag med mig av mina erfarenheter och jag kommer att lägga in nya recept löpande. Det går att baka det mesta glutenfritt om man har rätt verktyg, bra råvaror och en massa kärlek! Lycka till!
måndag 9 maj 2011
Hälsofrukost
Den här veckan har barnen hälsovecka i skolan. Vi pratar frukost och mellanmål hemma. Här gjorde vi en helt glutenfri frukost/ mellanmål med nybakade tekakor och fröiga bröd.
Brödet med solroskärnor och pumpafrön är samma recept som linfröbullarna. Jag har rostat fröna/ kärnorna i ugnen och har ca 1 dl i brödet. Tekakor finns det recept på sedan tidigare. Må så bra och ta er tid att njuta av en härlig frukost.
Etiketter:
Bröd
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar