Att baka glutenfritt kan vara en utmaning, men det behöver inte vara så krångligt. Med denna sida delar jag med mig av mina erfarenheter och jag kommer att lägga in nya recept löpande. Det går att baka det mesta glutenfritt om man har rätt verktyg, bra råvaror och en massa kärlek! Lycka till!
måndag 18 augusti 2014
Glutenfri musli
Musli
12 dl
3,5 dl ren havregryn
3,5 dl cornflakes (Änglamarks)
3 dl solrosfrön
2 dl pumpakärnor
2 tsk kanel
1 msk honung
2 msk smör-rapsolja
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda ihop de torra ingredienserna.
Tillsätt smör-rapsolja och blanda väl.
Lägg på plåt och rosta i 15-20 min. Vänd runt några gånger.
Låt kallna. Om du vill så kan du du nu blanda i russin eller någon annan torkad frukt.
2 msk vatten
Etiketter:
Mat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej! tack, den där ska jag testa! Jag har också börjat blogga om gluten. För mig är min intolerans nyupptäckt.
SvaraRaderaHär är min blogg. http://livetutangluten.blogg.se/
Hej! tack, den där ska jag testa! Jag har också börjat blogga om gluten. För mig är min intolerans nyupptäckt.
SvaraRaderaHär är min blogg. http://livetutangluten.blogg.se/